Site icon Vagyonvédelmi Magazin

Hik-connect applikáció letöltése

Hikvision banner

A Hikvision Hik-Connect applikációja integrálja a különböző eszközöket. Egyazon alkalmazás használható a kaputelefonhoz, megfigyelőrendszerhez, riasztórendszerhez (AXPRO). A szoftver elérhető iOS és Android eszközökre. A gyártó létrehozta a saját applikációs „áruházát” ahonnan a szoftverek letölthetőek. Apple termékek esetében javasoljuk az Apple Appstore-ját használni, viszont az Androidos alkalmazások legújabb verziói csakis a Hikvision Appstore-ból tölthetőek le. Android esetében engedélyezni szükséges az ismeretlen forrásból történő telepítést.

Android Oreo

Az android 8.0-ás Oreo verziója óta ez a beállítás változott, már nem általánosságban, hanem közvetlenül alkalmazásoknak adhatunk engedélyt ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítésére.

A feltelepített szoftverek esetében minden esetben a magyarországi régiót válasszuk a stabil működéshez és engedélyezzük a frissítési szolgáltatást is. A szoftver mindkét platformon magyar nyelv beállítással is elérhető!

Az Android esetében engedélyezni szükséges az alvó állapotból történő felébresztést, ki kell kapcsolni az akkukímélő üzemmódban történő szoftverbezárást és engedélyezni kell a push üzeneteket is. Minden Android verzióban ez máshol talállható. Figyelem! A push üzenetek a Hik-Connect applikáción belül is korlátozhatóak, így előfordulhat, hogy ezért nem kapunk üzenetet!

Az ipkaputelefon.hu weboldalunkról elérhetőek a szoftverek és az angol nyelvű felhasználói útmutatók.

Exit mobile version