Site icon Vagyonvédelmi Magazin

Miért a HoldPeak?

Az élet számtalan területén elképzelhetetlen, hogy ne legyen szükség valamilyen mennyiség mérésére.

A HoldPeak több, mint 25 éve biztosítja a megfelelő mérőműszereket szinte minden elképzelhető mérésére. A professzionális tervezési és gyártási technológiának köszönhetően minden terméket a kiváló minőség és a magas megbízhatóságú, rendkívül precíz mérés jellemzi. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a legújabb technológiák felhasználásával készülnek és mindegyik termék megfelel az európai normáknak, legyen az műszaki vagy környezetvédelmi előírás.

A rendkívül széles kínálatban szinte minden fizikai mennyiség mérésére alkalmas mérőműszer megtalálható. A multiméterek kiemelkedően nagy választékában az egyszerűbbektől a bővített mérési lehetőségeket biztosító digitális multiméterekig, az erősáramú szakemberek számára nélkülözhetetlen lakatfogó multiméterek, grafikus multiméterek, mikroelektronikához SMD multiméterek és autószerelők részére a gépjármű analizátorok.

Hatalmas a választék az egyéb, speciálisabb szükségleteket kielégítő mérőműszerek tekintetében, mint például a fényerősség, szélerősség, anyaghőmérséklet, nedvességtartalom, zajszint, rezgés, fordulatszám, szigetelés, földelési ellenállás és elektromágneses sugárzás mérők. Megkönnyítik, meggyorsítják a munkát számtalan területen a lézeres távolságmérők, elektronikus mérlegek, anyagvastagság mérők, fázissorrend tesztelők, érintés nélküli feszültségkeresők és ultrahangos vezetéktávolság mérők. Professzionális szakembereknek labortápokat, laborműszereket, jelgenerátorokat, oszcilloszkópokat és hőkamerákat is biztosítunk. Ezeken felül megtalálható a műszerekhez számos kiegészítő, mint például mérőzsinórok, szondák, tápegységek, elemek, akkumulátorok… Legyen professzionális szakember vagy otthoni felhasználó, hatalmas választékunkban biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő mérőműszert.

Minden HOLDPEAK termékre 3 év teljes körű garanciát vállalunk!

Teljes kínálat itt!

A hónap műszere ajánlata

HOLDPEAK 90E digitális multiméter

21.590 Ft helyett 16.590 Ft

Számos elektromos mértékegység mérésére alkalmas, digitális, nagy LCD kijelzős multiméter. Kisméretű, könnyen hordozható eszköz. Egyenfeszültség, egyenáram, váltófeszültség, váltóáram, ellenállás, kapacitás, hőmérséklet és frekvencia mérésére alkalmas. További szolgáltatása a dióda tesztelő, szakadásvizsgáló és elemtesztelő funkció, valamint az automatikus háttérfény és adattárolás.

HoldPeak HP-90E

– Digitális multiméter.

– Nagyméretű kijelző.
– Stabil teljesítmény.
– Könnyen hordozható.
– VDC mérési tartomány: 400mV – 1000V.
– VAC mérési tartomány: 400mV – 750V.
– ADC mérési tartomány: 400ľA – 20A.
– AAC mérési tartomány: 400ľA – 20A.
– Ellenállás mérési tartomány: 400? – 40M?.
– Kapacitás mérési tartomány: 51,2nF – 100ľF.
– Hőmérséklet mérési tartomány: – 20°C – 1000°C.
– Frekvencia mérési tartomány: 5.12Hz – 5.12MHz.
– Maximális értékkijelzés: 4000.
– Automatikus méréshatár váltás.
– Dióda tesztelő.
– Szakadásjelzés.
– Adattárolás.
– Automatikus kijelző háttérvilágítás.
– Automatikus kikapcsolás.
– Elemteszt: 1,5V – 12V.
– 1 db 9V (6F22) elem.
– Méret: 167 x 90 x 50mm.
– Tömeg: 320g.

Exit mobile version