#tamogasdahelyit

#tamogasdahelyit

A koronavírus és a lakossági kijárási korlátozások kemény társadalmi sebeket ejtenek. Rengeteg helyi üzlettulajdonosnak be kellett zárnia a boltját és vannak közöttük olyanok, akiknek nincsenek olyan pénzügyi tartalékaik, amelyekkel át tudják vészelni az elkövetkező heteket. Az ő megsegítésükre indult kezdeményezés a #supportyourlocal non-profit projekt.

Ecommerce News Europe

Örömmel tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy vállalkozásunk csatlakozott a magyarországi #tamogasdahelyit kezdeményezéshez. A program keretén belül magyar tulajdonú webáruházként 4% kedvezményt biztosítunk a regisztrált törzsvásárlók számára.

A törzsvásárlói program keretén belül már eddig is jelentős 5, 10, esetenként 20% kedvezményt biztosítottunk, melyet most 4% extra kedvezménnyel toldunk meg. A törzsvásárlói programhoz egyszerű csatlakozni, csak regisztrjon fiókot webshopunkban és máris a kedvezményes árakon rendelhet.

Rendeléskor használd az alábbi kuponkódot:

TAMOGASDAHELYIT

A program visszavonásig érvényes, melyben nem vehetnek részt viszonteladó és telepítő partnerek (T1-T3 kedvezménycsoport), illetve egyedileg kiadott árajánlatok. Az akciós termékekre nem használható fel a kupon.