Úton a TurboHD 4.0

A Hikvision az innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások világszerte vezető szállítója bejelentette, hogy az új, rendkívül alacsony fényigényű, valamint a 8 megapixeles felbontású hagyományos, koaxiális kábellel használható új Turbo HD 4.0 termékcsalád hamarosan elérhető lesz A legújabb generációs Turbo HD 4.0 termékek kihasználják a Hikvision forradalmian új H.265+ videó-tömörítési technológiáját, amely mind a sávszélesség-használat, mind pedig a tárolási igények számára elképesztő megtakarítást jelent.

A Hikvision 2012-ben mutatta be első Turbo HD megoldását, és forradalmasította az analóg megfigyelőrendszereket. Ez a nagy teljesítményű megoldás évekig tartó finomhangolásával és tökéletesítésével a Hikvision elindította a Turbo HD 4.0-t – ez forradalmi megoldás a nagyfelbontású, nagy teljesítményű felügyeleti megoldásokban.

8MP teljesítmény, koaxiális vezetékeken
A Hikvision a Turbo HD 4.0 termékek közül a piacon elsőként vezeti be a 8 megapixeles cső és box kamerákat varifokális objektívvel, valamint a DVR-knél a 4K UHD felbontást HDMI kimenettel. A 8MP-es kamerák a legmagasabb felbontást kínálják az analóg felügyeleti rendszerekben. A Hikvision által szabadalmaztatott Power over Coax 2.0 (PoC) képességekkel rendelkező modellek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy ugyanazon a koaxiális kábelen továbbítsák az UHD videójelet és a tápellátást a kamerának a meglévő infrastruktúrát használva. A korábbi Hikvision rendszerekhez hasonlóan az IP, az analóg, a Turbo HD és a harmadik féltől származó AHD kamerák is támogatottak, rugalmas frissítési útvonalat biztosítva, így nem kell egyszerre lecserélni az összes kamerát. Az eredmény egy páratlan teljesítmény a végfelhasználó számára költséghatékony telepítéssel.

H.265+ Sávszélességet és tároló kapacitást takarít meg
A Turbo HD 4.0 termékcsalád nemcsak a legújabb H.265 tömörítési szabványt támogatja, hanem a Hikvision forradalmi H.265+ videó technológiáját is kínálja. A H265+ drámaian javítja a kódolási hatékonyságot: csökkenti a sávszélesség követelményeit akár 75% -kal a H.264-höz képest, és félszer annyi tárhelyet használ fel ugyanannyi videofelvételhez. A bitráta csökkent, de az átviteli minőség továbbra is magas. A H.265+ egy komoly előrelépés a videó tömörítésében, és jelentős tárolási költségmegtakarítást jelent a felhasználók számára.

Ultra-alacsony fényviszonyok
Az új Turbo HD 4.0 termékcsalád első ízben a Hikvision híres Darkfighter ultra-low light felvételi képességeit használja a koaxiális kábel segítségével. A Hikvision egyedülálló megoldásával éles, színes videoképeket biztosítanak olyan kevés fény mellett, mint a 0.003 lux.

Professzionális 4 az 1-ben kamerák
TVI – AHD – CVI – Analóg 
IPkaputelefon.hu