Site icon Vagyonvédelmi Magazin

DSC hírek: Hamarosan frissül a ConnectAlarm applikáció!

dsc logo

DSC A Tyco International Company

A PowerSeries Neo központok felhasználói alkalmazása, a ConnectAlarm mobil applikáció jelenleg egy lépcsős hitelesítést használ bejelentkezéskor, amelyhez mindössze egy 4 jegyű PIN kódra van szükség.
Annak érdekében, hogy minél biztonságosabbá tegye felhasználói számára az applikáció használatát, a gyártó bevezeti a 2 lépcsős hitelesítést. Ez a változás az új és már korábban regisztrált felhasználókat is érinti, így pár módosítást szükséges elvégezni a korábban telepített panelek esetében.

A frissítést érdemes már most elvégezni, azonban a 2 lépcsős hitelesítés akkor válik aktívvá, amikor a központi szerveren a gyártó aktivizálja azt!
A következőkben végig haladunk a végfelhasználók által elvégezni szükséges lépéseken Android felületen (iOS rendszeren minimális eltérés tapasztalható):

1. lépés: Kattintson a „Sign up!”, vagyis regisztráció gombra.
2. lépés: Adja meg az e-mail címet, amellyel regisztrálni kíván!
3. lépés: Adja meg az e-mail-ben kapott azonosító kódot.
4. lépés: Adja hozzá a kívánt paneleket az alkalmazáshoz!
5. lépés: Amennyiben szeretne, itt adhat hozzá új paneleket is az applikációhoz. Ehhez a mesterkódra is szüksége lesz!
6. lépés: Csatlakozzon a kívánt panelhez!

Ha ezeket a lépéseket elvégezzük és bekapcsoljuk az „Emlékezz rám!” funkciót, az applikáció használatához továbbra is csupán a 4 jegyű PIN kódra lesz szükség, hiszen a változtatások egyszeri elvégzésével a második biztonsági fal felépül, így nem lesz szükséges minden használatkor ennek megismétlésére.

A regisztrált, úgynevezett fő felhasználó természetesen további felhasználóknak is adhat hozzáférést a panelhez, de fontos, hogy csak olyanok számára lehet meghívót küldeni, akik már korábban szintén regisztráltak a rendszerbe!

Az applikáció frissítésével a régebbi PowerSeries Neo kommunikátorokat (v4.11 és v4.12) is támogatottá válnak, így a NeoGo applikációról ConnectAlarmra váltás is lehetségessé válik!

MINDÖSSZE PÁR LÉPÉS – MAXIMÁLIS BIZTONSÁG!

Exit mobile version