Hikvision DS-KIS203T egylakásos kaputelefon, ezzel Ön is elégedett lesz

DS-KIS203T

A Hikvision mindig törekedett, hogy a lakossági eszközök nagy része szakember igénybevétele nélkül is telepíthetőek legyenek. A „KIS” sorozat kültérre szánt DS-KIS203T jelzésű egylakásos kaputelefon rendszere megoldást biztosít az egyszerű kivitelezésre.

Egylakásos kaputelefon
Egylakásos kaputelefon

Az egylakásos kaputelefon csomag tartalma:

  • 1 db fém, vandálbiztos kültéri egység
  • 1 db 7 colos képátlójú beltéri egység
  • 1 db tápegység
  • 5 méter vezeték
  • esővédő

A szett felépítése:

A beltéri egységhez kapunk egy alaplemezt, amellyel a falra tudjuk rögzíteni. A 800×480-as felbontású beltéri egység nem érintőképernyős, hanem 4 fizikai nyomógombot kapott, így az idősek számára is biztosított a könnyű kezelhetőség. A tápellátást a csomagban megtalálható 12V-os DC tápegység biztosítja, amelyet egyszerű esetben a beltéri egységnél kell a konnektorba csatlakoztatni. Természetesen igény esetén a tápellátás megoldható biztosítéktáblába szerelhető sínes tápegységgel is. Megbízható termék erre a megoldásra a Mean Well HDR-30-12-es tápegysége.

Vezetékes csatlakozás

A kültéri egységet felszerelve – szintén a csomagban található alaplemezzel és esővédővel – használhatjuk a gyári 5 méteres vezetéket a kültéri és a beltéri egység összekötésére. A 4 vezetéken a tápellátás és a hang/videó kapcsolat lesz biztosítva. Természetesen nagyobb távolság is áthidalható, figyelembe véve a feszülségesést. Az elérhető távolságok az alábbiak szerint teljesülnek a vezetékek keresztmetszetét figyelembe véve:

TávolságAjánlott vezeték keresztmetszet
kevesebb mint 10 méterRVV4 x 0.2 mm2
10 méter és 30 méter közöttRVV4 x 0.5 mm2
30 méter és 50 méter közöttRVV4 x 0.75 mm2
50 méter és 100 méter közöttRVV4 x 1.5 mm2
Ajánlott vezeték keresztmetszetek a Hikvision DS-KIS203T egylakásos kaputelefon rendszerhez

Mágneszár vezérlés

Abban az esetben, ha mágneszárat (zárfogadót vagy síkmágnest) szeretnénk használni, úgy ezen eszközök áramellátásáról külön kell a kapunál gondoskodnunk.

Ezt az egylakásos kaputelefon és más fantasztikus terméket megtalálja webáruházunkban.

Tudta? A Hikvision nem csak kaputelefont kínál, hanem riasztórendszert is. Olvassa el aktuális bejegyzésünket a blogon.

IPkaputelefon.hu