Hikvision android IPS LCD – Biztonsági vezérlő központ

Android IPS

A Hikvision DS-KH9x10-WTE1 android beltéri egységei nem kizárólag a kaputelefon vezérlésére terveztek. A gyártó sokrétű, komplex megoldást talált ki, hogy a meglévő egyéb Hikvision termékeinket is egy felületről kezelhessük.

Az androidos beltéri egység felületéről kezelhetjük a kaputelefont, a riasztórendszert és a kamerás megfigyelőt is. A kamerás rendszer első 4 csatornája ki is rakható a kijelzőre. A kaputelefon rendszer teljes hunkcióban kezelhető, így látjuk a becsengetőt és ki is tudjuk nyitni akár a kiskaput és/vagy a nagykaput is. A kijelző kompatibilis a 2. generációs kültéri egységekkel, lehyen az akár 1 lakásos, vagy többlakásos (2-4) villa rendszer, illetve moduláris társasházi megoldás.

Teljes rendszervezérlés

CCTV kapcsolat

A Hikvision IP videós megfigyelőrendszerünket szintén erről a beltériről tudjuk vezérelni és lehetőségünk van a rögzített felvételeket visszanézni.

Alarm kapcsolat

A nemrég megjelent AX PRO vezeték nélküli riasztórendszer kezelése szintén a beltéri egységbe épített kezelőfelületről irányítható. Megtekinthető a rendszer állapota, a riasztási események, előzmények. Tekintse meg Hikvision AX PRO termékeinket legújabb webáruházunkban, az ipriaszto.hu-n

Appok

Az androidos beltérire egyéb szoftvereket is telepíthetünk, melyeknél jelenleg 1 korlát van, az a 100MB-os apk méret. – Például kollégánk Angry Birds-öt telepített rá, amely működött. Nem mondjuk, hogy az ajtóban állva kényelmes órákig játszani, de tudja! :-). A rendszer előtelepített eWelink Smart home appal érkezik, így az ezzel kompatibilis eszközök is kezelhetőek.

Természetesen az eddig megszokott Hik-Connect csatlakozás is rendelkezésre áll, így a mobilunkon is tudjuk fogadni a jelzéseket.

Kínálat

A beltéri egység rendelkezik a már megszokott 8 db bemeneti és 2 db kimeneti lehetőséggel. Jelenleg 2 méretben kapható, amelyek 10″ illetve 7″-os méretű IPS kijelzős készülékek. Tekintse meg webáruházunkban a beltéri egységeket.

IPkaputelefon.hu