Hikvision AXHub

AXHUB
Hikvision AXHub

Kamerarendszer, kaputelefon, beléptető, riasztórendszer, mind-mind egy másik applikációban?

Ennek vége!

Ismerje meg a jövőt, ami már most elérhető!

Hikvision AXHub behatolásjelző rendszer

Az új, vezeték nélküli rendszer, amely az AX-sorozat egyik tagja, esztétikusan telepíthető otthonába vagy céges környezetbe, és segít közös platformra hozni video- és riasztórendszerét.
 
Video- és riasztórendszer egy platformon
A technológiáknak ez a fejlett szinergiája kompakt és diszkrét panelbe van ágyazva, ami több, egyedi konfigurálási lehetőséget nyújt, valamint teljeskörű irányítást és beállítást biztosít Hik-Connect alkalmazáson és iVMS-en keresztül. Elérhető továbbá a videoverifikáció is a forradalmi „Intruder Verification as a Service” (IVaaS) által.
 
Az integráció az AxHub lényege, melyet felhőtechnológia révén valósít meg, kombinálva a behatolásjelzés és a videorendszerek előnyeit.
 
Míg más videoverifikációs rendszerek gyenge minőségű állóképekkel közvetítik a riasztási eseményeket, az IVaaS összeköti a videotechnikát és a behatolásjelzést egy platformon, és riasztáskor egy 7 másodperces felvételt készít az eseményről, 5 másodperc elő- és 2 másodperc utánrögzítéssel.
 
Ezt kétféleképpen tudja megvalósítani: felhő alapú szolgáltatással vagy akár két kamera közvetlen AxHub-hoz való csatlakoztatásával.
 
A Hikvision video- és riasztórendszere így zökkenőmentesen továbbítja a videoanyagot a felhasználó felé Hik-Connect-en és iVMS-en keresztül vagy közvetlenül egy központi felügyeleti állomásra (CMS).
HIKVISION DS-PWA32-NST szett (868MHz)
116,990 Ft

AXHub készlet tartalma:

  • DS-PWA32-HSR, 32 ZÓNÁS BŐVÍTHETŐ VEZETÉK NÉLKÜLI INTEGRÁLT RIASZTÓKÖZPONT, KÁRTYAOLVASÓVAL, 3G/4G TÁMOGATÁS
  • DS-PD2-P10P-W, VEZETÉK NÉLKÜLI BELTÉRI PIR MOZGÁSÉRZÉKELŐ, DUAL ELEM, KISÁLLATVÉDELEM
  • DS-PD1-MC-WWS, VEZETÉK NÉLKÜLI NYITÁSÉRZÉKELŐ
  • 5 db KEYTAG

Hikvision DS-PWA32-N (868MHz)
79,990 Ft
AXHub készlet tartalma:
  • DS-PWA32-H 32 ZÓNÁS BŐVÍTHETŐ VEZETÉK NÉLKÜLI INTEGRÁLT RIASZTÓKÖZPONT
  • DS-PD2-P10P-W, VEZETÉK NÉLKÜLI BELTÉRI PIR MOZGÁSÉRZÉKELŐ, DUAL ELEM, KISÁLLATVÉDELEM
  • DS-PD1-MC-WWS, VEZETÉK NÉLKÜLI NYITÁSÉRZÉKELŐ

A rendszer továbbítja a videoanyagot a felhasználóknak vagy a CMS felé e-mail formájában, okoseszközön vagy asztali gépen keresztül, továbbá a felhasználó bármikor átválthat FullHD élő video-üzemmódba, hogy verifikálja az eseményt/intézkedést, és így aktiválás esetén az egész rendszer gyorsabban és megbízhatóbban működjön.
 
A Hik-Connect kompatibilitás révén a rendszert bárhonnan lehet vezérelni, lehetséges a távoli élesítés, hatástalanítás és felügyelet, valamint naplóban történő visszakeresés és push üzenetek fogadása bármilyen eseményről.
 
A rendszer kompatibilis minden Hikvision video- és behatolásjelző eszközzel, ami ideális biztonsági megoldást nyújt minden környezetben, és lefed minden megfigyelési pontot.

Az AXHub – hála a 3EasyFit nevű technológiának – zökkenőmentesen telepíthető. Hangvezérlés mellett lehet elvégezni a konfigurációs beállításokat és a rendszert működtetni, ez gyorssá és hatékonnyá teszi az egész telepítési folyamatot. A helyi hangüzenetek riasztják a felhasználót, ha bármilyen esemény történik a rendszerben, ezenkívül hanghívások is beállíthatók riasztásként.
 
Az AXHub többféle csatornán tud kommunikálni LAN, WiFi, GPRS és 3G/4G kapcsolaton keresztül fedélzeti kommunikációs modulokkal és csatlakozókkal, amely egyszerűbbé és költséghatékonyabbá teszi a telepítést. A multiport IP kommunikáción túl az AXHub képes egyszerre több eszközzel is kommunikálni, ami biztosítja, hogy a riasztás eljusson a megfelelő személyekhez.
A rendszer bővíthető kültéri vezeték nélküli érzékelőkkel is!
Könnyű telepítés, egyszerű felügyelet!
Bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken!

webshop.biztonsagosotthon.hu
webshop@biztonsagosotthon.hu
+36 70 266 466 1
A feliratkozás gomb megnyomásával elfogadja a webshopban feltüntetett adatvédelmi szabályzatot!
IPkaputelefon.hu