Hikvision – Easy IP 4.0

újabb innovációk

A Hikvision forgalomba hozza az új EasyIP 4.0 kameráit és hálózati rögzítőit. Ezek a korábbi EasyIP 3.0 termékcsalád továbbfejlesztett változatai, amelyek gazdaságos és rugalmas megoldást nyújtanak már a kisvállalkozásoknak is. Az EasyIP 4.0 termékek a H.265+ Smart Codec-nek köszönhetően akár 50%-kal csökkenthetik a sávszélesség és tárhely igényt, amely kis és közepes méretű rendszereknél komoly anyagi terhet vesz le a felhasználók válláról.

Az új eszközök számos technológiai innováció révén növelik a felhasználók biztonságát:

Hikvision AcuSense
Az EasyIP 4.0 kamerákba és NVR-ekbe integrált AcuSense technológia kiszűri a téves riasztások 90%-át, amellyel lehetővé teszi a gyors reagálást a tényleges fenyegetésekre. Képes detektálni és különbséget tenni az emberek és járművek között, valamint figyelmen kívül hagyja az irreleváns környezeti változásokat (pl. eső, falevelek). A kamerába épített látható fényű lámpa és sziréna a támadót már a behatolás megkezdése előtt elrettenti.

Ezentúl a Hikvision AcuSense kamerák a DarkFigther technológia révén nagyon alacsony megvilágítás mellett is kiváló képminőséget adnak. Ezeket a felvételeket ultra magas felbontásban érhetjük el, ami segít azonosítani és elhárítani a veszélyforrásokat, de incidens lezajlása után jól értékelhető bizonyítékként is kitűnően felhasználhatóak.

Az AcuSense kiegészítéseként az EasyIP 4.0 NVR-ek képesek a felvételek közötti gyorskeresésre, ami lehetővé teszi, hogy a kezelőszemélyzet hatékonyan megtalálja és kezelje a releváns videorészleteket.

Hikvision ColorVu – legfontosabb előnyök
Az EasyIP 4.0 ColorVu kamerák meleg kiegészítő fényüknek köszönhetően a nap minden szakában világos és színekben gazdag képeket adnak, és ezt a minőséget tovább fokozzák az F1.0 rekesznyílású optikáik is.

A ColorVu kamerák párosítva az AcuSense támogatott rögzítőkkel minimálisra csökkentik a téves riasztásokat és lehetővé teszik a kiemelkedő minőségű képanyagok gyors és hatékony kezelését.


A cikket a HIKVISION magyarországi importőre és szakmai támogató csapata, a RIEL Kft. bocsájtotta rendelkezésünkre!

A HIKVISION összes termékét megvásárolhatja webáruházunkban.

Telepítőket is kiszolgálunk! 

IPkaputelefon.hu