Hikvision kaputelefon újdonságok

  • egylakásos és társasházi újdonságok
  • egylakásos belépő kaputelefon újdonság

A Hikvision mint a világ legnagyobb megfigyelőrendszer gyártója lassan nyugalmazza a régebbi szériás IP kaputelefonjait. A fejlesztők felismerték, hogy manapság nagyon fontos a megjelenés, és a rugalmasan alakítható szolgáltatások.

Az első főbb változást a moduláris kaputelefonnal indították el – melynek fejlesztése most is folyamatos -, de időszerűvé vált a fix 1-2 és 4 lakásos illetve a kapucsengők modellváltása is. A moduláris rendszerről itt olvashat részletesebben.

A fix lakásszámos készülékek legszembetűnőbb változása a kinézet. Elegáns megjelenést kölcsönöztek a kültéri egységeknek.

Hikvision kaputelefon
DS-KV8113-WME1 Egylakásos kaputelefon

A DS-KV8X13 széria három változatban kapható. Az „X” jelöli a lakásszámot, amely lehet 1, 2 illetve 4.

A széria alapszolgáltatása a beépített Wifi (2.4 GHz), mely megkönnyíti a hálózathoz csatlakozást, de szintén megtalálható a PoE képes hálózati csatlakozó is, mely a szabványos 48V-os PoE-t használja. Ezzel a megoldással nem csak az internet és hálózati csatlakozást biztosíthatjuk, hanem a tápellátást is. Nem kell feltétlenül PoE táplálást használni, 12V-os tápegység is csatlakoztatható, melyel egyúttal a mágneszár nyitási áramellátása is biztosítható. Összesen 2 db kimenetet tudunk vezérelni, így könnyen nyitható 1 kiskapu és akár egy gépkocsibejáró, esetleg garázsajtó is. További 4 riasztási bemenettel és egy tamperkapcsolóval is rendelkezik az eszköz. Felületre illetve sülyesztve is szerelhető, vandálbiztos szerkezet

A 2 Megapixeles széles látószögű HD kamera biztosítja a megfelelő képet a beltéri és a mobilapplikáció felé. A WDR funkciónak köszönhetően az eddigieknél is szebb képet kaphatunk a kültéri egységtől. 

A vandálbiztos kültéri egység további kényelmi szolgáltatása az SD kártya foglalat, amelyre tudunk mozgásra vagy becsengetési esemény hatására videót rögzíteni. A beépített Mifare proxyolvasó kényelmessé teszi a lakók belépését. Használható kulcstartós korong vagy kártyaformátumú proxy is.

A rendszer természetesen kezelhető a hik-connect mobilapplikációból, és az IP beltéri egység(ek)ről is.

A széria már elérhető webáruházunkban

A megújuló kültéri egységekhez új beltéri egységek is érkeztek, most már hófehér változatban is!

DS-KH6320-WTE1 és DS-KH6320-WTE1-W

A 7 colos IP beltéri egységek minden otthon díszévé válhatnak, szolgáltatásaik kiemelkedőek. Beépített Wifi, riasztó funkció (8 bemeneten), PoE távtáplálási lehetőség, SD kártya foglalat! IP kameráink képei is megjeleníthetőek.

További beltéri egységek is elérhetőek, akár a REDDOT AWARDS design nyertes IPS kijelzős készülékek is! Hikvision DS-KH8350-WTE1

Megújuló IP belépő kaputelefon

Az IP kaputelefonoknál a belépő termékek is megújultak. Itt mindösszesen két típusról beszélhetünk, melyben a fő változás a design, a beépített kártyaolvasó és a PoE távtáplálási lehetőség. A két típus csak a Wifi szolgáltatás meglétében különbözik, így valószínűleg a minimális árkülönbség miatt a legnagyobb darabszámban a Wifi változat lesz népszerű. Főbb jellemzők:

  • 2 Megapixeles kamera IR éjszakai megvilágítóval.
  • Beépített Mifare kártyaolvasó
  • SD kártyahely (max 128GB)
  • Távoli ajtónyitás mobiltelefonról
  • Egyszerű webes konfiguráció
  • 12V-os vagy Standard PoE tápellátás (48V)
  • IP 65 védelem
  • Vízszintes látószög: 129°
  • Függőleges látószög: 75°
  • Méret: 138 mm × 65 mm × 27 mm

A DS-KV6113-WPE1 már rendelhető az ipkaputelefon.hu tematikus webáruházunkban

Amennyiben további információra, szaktanácsra van szüksége, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!

Telefon: +36 70 266 466 1 illetve rendeles@ipkaputelefon.hu

A képek és a szövegek engedély nélküli másolása nem megengedett!

IPkaputelefon.hu