Site icon Vagyonvédelmi Magazin

Kompromisszumok nélkül – Dahua XVR rögzítők

Az elmúlt években megjelenő különböző HD felbontások és a hagyományos analóg rendszerek gyártásának megszűnése gyakran válaszút elé állította a korábban épített rendszerek tulajdonosait ahol vagy a kamera vagy a rögzítő valamilyen okból cserére szorult. Mivel a különböző HD szabványok közötti átjárás nem volt megoldott le kellett tenni a voksot egy adott technológia és így gyakran egy adott gyártó mellett is, ami nyilván kötöttségekkel jár.

A Dahua XVR rögzítők használata esetén nem kell meghoznunk ezt a választást, hiszen a Dahuanál már megszokott HD-CVI és hagyományos analóg (CVBS) kamerák mellett kezeli az AHD és TVI kamerákat is maximum 1080P felbontásig, így bármilyen kamerát is használtunk korábban vagy fogunk használni a közeljövőben, a rögzítő alkalmas lesz a kezelésére.

Ráadásul minden Dahua XVR támogat bizonyos számú Dahua IP kamerát is (típusonként eltérő számban), így a megadott port szám felett további bővítésre ad lehetőséget IP kamerákkal. Sőt amennyiben letiltunk egy BNC bemenetet úgy helyette további IP kamerát csatlakoztathatunk a rendszerhez, így tökéletes hibrid megoldást nyújt a felhasználóknak.

Természetesen a 1080P felbontásnál már jelentős adatmennyiséggel kell számolnunk hálózati elérés és rögzített adatmennyiség esetén is, ezért az összes Dahua XVR H.264+ tömörítést használ, így átlagosan 50% de akár 70% sávszélességet és tárterületet spórolhatunk meg a H.264 tömörítéshez képest. Az intelligens funkciók közül a vonalátlépés, területre behatolás, az otthagyott/elhagyott tárgy és az arcdetektálás funkciók támogatottak.

Fedezze fel ön is a az XVR rögzítőkben lévő lehetőségeket, és keressen minket bátran felmerülő kérdéseivel kapcsolatban. 
Exit mobile version