#maradjotthon – Távoli kapcsolattartás szeretteinkkel

Maradjunk kapcsolatban idős szeretteinkkel!

maradjotthon
Hikvision maradjotthon csempekamerák

#maradjotthon Sajnos a Covid-19 vírus magyarországi elterjedése miatt idős szeretteinkkel nem javasolt személyesen találkozni. Ez mindenkinek nehéz és még biztos, hogy eltart egy ideig. Ahhoz, hogy szeretteinkről továbbra is gondoskodni tudjunk, a Hikvision a cempekameráit ajánlja. Bár személyesen nem tudunk ott lenni, szerettünkket távolról is felügyelhetjük. A csempekamerán keresztül bármikor betekinthetünk az adott helységbe és akár élő kétirányú hangkapcsolatot is létesíthetünk. A vagyonvédelmen túl néhány megyugtató szó is sokat jelenthet szeretteinknek és minket is megnyióugtat, ha látjuk, hogy minden rendben van.

A csempekamerák alapvetően két változatban érhetőek el, amelyek lehetnek vezetékes, vagy vezetékes és Wifi elérésűek. Egyszerűen telepíthetőek és a tartozék talppal asztalra, bútorra is állíthatjuk, de akár a mennyezetre is rögzíthetjük, hogy az egész szobát belássuk.

Beépített mozgásérzékelővel és arcérzékelővel annak ellátva, így akár a mobiltelefonunkra is küldhetünk vele jelzést. A helyszínen csak egy internet kapcsolatra van szükség, a távoli elérést az ingyenes Hik-connect szolgáltatáson keresztül biztosítja a gyártó. Az ingyenes applikáció elérhető Apple iOS és Android készülékekre. Természetesen az IVMS4200 asztali szoftverek is használhatóak.

Doboznyitogató

A koronavírus visszaszorítása érdekében korlátoztuk egyes szolgáltatásaink elérhetőségét. Jelenleg szüneteltetjük a csomagponti kiszállításokat és az utánvétes fizetéseket a futárok és átadóponti munkatársak védelmében. Köszönjük megértését!

IPkaputelefon.hu