TURBO HD TRIBRID-KÉPESSÉG

BIZTONSÁGI ÖVEKET BEKAPCSOLNI! FULL HYBRID HD TECHNOLÓGIÁJÚ TURBÓ FELTÖLTÉS ANALÓG RENDSZEREKHEZ!

A HIKVISION Turbo HD rendszer egy új korszak hajnalát jelenti: Full HD videoátvitel támogatása koaxiális kábelen keresztül, és Tribrid kompatibilitás biztosítása; ez a forradalmian új technológia valódi áttörést jelent az analóg jelátvitelben. A Turbo HD termékcsalád a Full HD kamerák és DVR-készülékek átfogó választékát tartalmazza, amelyek gond nélkül alkalmazhatók bármely videoformátumhoz, az analógtól a HDTVI-ig és az IP Megapixelig.

A HIKVISION Turbo HD család a Tribridképességet kínálja – valódi forradalmi újdonságot a professzionális megfigyelő eszközök piacán. A TurboHD DVR eszközök képesek feldolgozni az analóg, HDTVI, CIF, WD és IP megapixel kameráktól érkező videojeleket, és a zökkenőmentes átmenet érdekében lehetővé teszik különböző technológiák integrálását, az automatikus érzékelési funkciónak köszönhetően minden automatikus, a telepítés pedig gyerekjáték. A felhasználók most frissíthetik rendszereiket és élvezhetik az 1080p felbontás előnyeit anélkül, hogy ki kellene cserélniük a meglévő kábeleket, így a TurboHD DVR-eszközök kiváló megoldássá alakíthatók a végfelhasználói követelményekhez.

HD-TVI – A NYÍLT TECHNOLÓGIA ELŐNYEI

A HIKVISION arra törekszik, hogy olyan sokoldalú termékeket állítson elő, amelyek rugalmasan hozzáigazíthatók az igényekhez, és mivel a videotechnológia továbbfejlődik, mindig olyan új megoldásokon dolgoznak, amelyek még nagyobb kompatibilitást biztosítanak. Ez az oka annak, hogy Turbo HD termékcsaládot a HDTVI-technológiára alapozzák, egy nyílt szabványra, amely különböző termékek és technológiák egyetlen rendszerbe történő integrálását teszi lehetővé. A rendszerek méretezhetősége szempontjából ez óriási előny, az ügyfeleknek csak bele kell helyezniük a
legújabb generációs HD-termékeket már meglévő telepítéseikbe.

TURBO HD FULL HD/1080P KOAXIÁLIS KÁBELLEL AKÁR 500 m-IG

A HDTVI (High Definition Transport Video Interface – nagy felbontású jelátviteli interfész) egy olyan új technológia, amely a jelátvitelt 1080p felbontással akár 500 méteres távolságra is lehetővé teszi koaxiális kábelen, ill. 200 méterre sodrott érpárú kábel használatával. A HDTVI-szabvány alacsony frekvenciájú jelet használ, amely kiváló teljesítményt biztosít az elektromágneses interferencia elleni védelem terén, a felvételek pedig késés nélkül megapixeles felbontásban tekinthetők meg, mert nem kerül sor a video-adatfolyam tömörítésére. A Turbo HD technológia ideális megoldás a meglévő analóg rendszerek HD-re fejlesztéséhez, mert megvédi a meglévő infrastruktúrába történő beruházást. A vezetékeket nem kell kicserélni.

TURBO HD PLUG & PLAY KOAXIÁLIS KÁBELEN

Távoli OSD menüvezérlés és PTZ vezérlése még soha nem volt ennyire egyszerű! A HIKVISION Turbo HD megoldása támogatja az UTC funkciót a távoli beállításhoz és konfiguráláshoz. Mivel a videojelek és az adatok átvitele ugyanazon a koaxiális kábelen keresztül lehetséges, nincs szükség további kábelekre (RS495), és minden eszköz automatikusan csatlakozik a Plug & Play technológia segítségével. A Turbo HD sorozathoz tartozó kamerák szabványos analóg és HD csatlakoztatási lehetőséget is biztosítanak, és bármilyen új vagy már meglévő rendszerbe integrálhatók. Mindez a telepítés kivételes rugalmasságát és egyszerűségét kínálja az analóg rendszerekkel szemben, így a felhasználók költségnövekedés nélkül is kihasználhatják a kiváló HD képminőség előnyeit.

SMART FEATURES A TURBO HD INTELLIGENS BIZTONSÁGOT JELENT

A video-adatfolyamok átvitelének és tárolásának optimalizálását, valamint a biztonsági kockázatok megbízható észlelését, ezzel együtt pedig a hibás riasztások számának csaknem nullára csökkentését lehetővé tevő kifinomult intelligens funkciókkal rendelkező HIKVISION Turbo HD DVR-készülékek teljesen átfogalmazzák a videomegfigyelésről alkotott elképzeléseket.

SMART CODEC A kulcsterületekre fókuszálással a Smart Codec technológia lehetővé teszi, hogy kameráink kivételesen éles képeket továbbítsanak, ha ez szükséges, miközben csökkenti a rendszer leterheltségét is

SMART FLOW CONTROL A Smart Flow Control (intelligens adatáramlásellenőrző) funkció folyamatosan figyeli az adatáramlást, hogy biztosítsa az optimális kódolást és továbbítást a felvételek távoli megjelenítéséhez.

SMART INTRUSION DETECTION Egy meghatározott területre történő behatolás észlelése esetén a DVR egy riasztást hoz létre, amely kivált egy előre meghatározott választ, pl. az események helyi rögzítésének elindítását vagy egy push értesítés elküldését.

SMART LINE CROSSING DETECTION Egy vagy több, előre meghatározott vonal keresztezése esetén a DVR egy riasztást hozhat létre, amely kivált egy előre meghatározott választ, pl. az események helyi rögzítésének elindítását vagy egy push értesítés elküldését

SMART VIDEO QUALITY DETECTION A képminőség bármilyen megváltozásának észlelése esetén a DVR létrehoz egy riasztást, amely kivált egy előre meghatározott eseményt, pl. egy értesítés e-mailben történő elküldését.

TurboHD rögzítők

TurboHD kamerák

IPkaputelefon.hu