Miért válasszon Turret kamerát?

2015 óta a Hikvision Turret kialakítású kamerákat is gyárt és forgalmaz. A tervezés fő szempontja az volt, hogy kiküszöbölje a másfajta (cső, dóm, stb) kamerák egyes hátrányos tulajdonságait.

  • A klasszikus dóm kamerák üvegén az eső minthamegtapadt volna. A Turret kamera lapos kialakítása lehetővé teszi, hogy a víz lecsorogjonés így nem válik homályossá a kép az objektív előtt lévő vízcseppektől és nem torzítják a képet.
  • A IR led és az objektív két külön „ablakban” van elhelyezve, így megszünteti azt a fajta reflexiót, ami sok dóm kameránál jelentkezett, az IR fény a búrán történő visszacsillanása miatt.
  • A reflexió megszüntetésével lehetőség nyílt a sokkal erősebb, tartósabb EXIR ledek használatára, ami nagyban javítja az éjszakai képek minőségét.
  • Pókok eltüntetése. Mivel a régebbi típusú leddel szerelt készülékek nagyobb hőt termeltek, így oda vonzották a pókokat, akik előszeretettel fonták meg hálóikat az objektív előtt. A minimális hőkibocsátás miatt maximum az IR led előtt „lógnak” a pókok, de az objektívet nem zavarják.
IPkaputelefon.hu