Site icon Vagyonvédelmi Magazin

Új TELL fejlesztés

Gate Control BASE és Gate Control PRO 7-es firmware újdonságok (4G)

A TELL folyamatosan fejleszti az eszközeit és az azokat vezérlő szoftvereket. Újdonságként jelent meg, hogy a 7-es főverziótól a Gate Control BASE és a Gate Control PRO eszközök közös firmwarrel és remoterrel lesznek ellátva. Fontos megjegyezni, hogy ez csak a 4G hálózat képes eszközöket érinti.

Új funkciók és jobb felhasználói élmény

Új funkcióként jelenik meg többek között a felhasználók tömeges törlése, az eszköz zárolása és a távoli újraindítás lehetősége is. A kényelmi funkciók között említhetjük például, hogy a távoli hozzáférések ezentúl külön menüpontban kezelhetők.

Gate Control PRO V7 új firmware verzióval (firmware: 7.1.0, remoter: 7.0.1)

A Gate Control PRO 7-es főverziójának megjelenése óta már megjelent a termék egy újabb kiadása is. Ez az új verzió csak firmware oldalon tartalmaz új funkciót, amelynek köszönhetően mostantól lehetőség van SMS-sel történő kapunyitásra is. Az SMS-sel történő kapunyitás lehetősége vészfunkcióként szolgál, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy szükség esetén a mentők, illetve a tűzoltók be tudjanak jutni az adott ingatlanba. A kapu kinyitása a diszpécserszolgálat munkatársa által történik, ezt követően a kapu nyitott helyzetben is marad, és nem reagál sem az időzítésekre, sem pedig egyéb vezérlési módokra. Ezzel biztosítható vész esetén a kapu szabad átjárhatósága.

Exit mobile version