Miért a legjobb választás a rögzítőkhöz a Western Digital Purple merevlemez?

WD Purple™ Felügyeleti merevlemez meghajtók

A WD Purple felügyeleti tároló napi 24 órás folyamatos működésre tervezett eszköz nagyfelbontású felügyeleti rendszerekhez, amelyek akár nyolc merevlemez-meghajtóból és 32 kamerából állnak. Az Exclusive AllFrame™ technológia az ATA folyamatos lejátszással együttműködve csökkenti a pixelhibákat és a videó megszakadások lehetőségét, amely akkor történik, amikor asztali meghajtókat használnak tárolóként egy felügyeleti biztonsági rendszerben.

Asztali meghajtók és felügyeleti tárolók

A WD Purple felügyeleti tárolót biztonsági rendszerek széles választékával való kompatibilitásra tervezték. Ezeket a meghajtókat arra szánták, hogy lecseréljék a normál asztali meghajtókat, amelyek nem a nagyfelbontású felügyeleti rendszerek napi 24 órás folyamatos működéséhez készültek. Az asztali meghajtókat úgy tervezték, hogy rövidebb időközökben működjenek, és nem arra, hogy felügyeleti rendszerekre jellemző magas hőmérséklet-ingadozásnak és vibrációnak tegyék ki azokat.

Felügyeleti tároló az Ön nyugalma érdekében

Akár személyes vagyontárgyait vagy szeretteit védi, akár a kemény munkával felépített vállalkozását követi figyelemmel, nyugodtan rábízhatja magát a világ legnagyobb merevlemez-meghajtó gyártója által készített felügyeleti osztályú tárolóra. A WD Purple felügyeleti merevlemez-meghajtókat magas hőmérséklethez tervezték, valamint arra, hogy folyamatosan működjenek a felügyeleti rendszerben, ezzel biztosítva a megbízhatóságot és visszajátszáskor a videók minőségét. Tapasztalja meg azt a biztonságot, amelyet a merevlemezmeghajtó iparág vezetője által gyártott felügyeleti osztályú meghajtó nyújthat.

WD Purple merevlemez

Növelje a teljesítményt az AllFrame technológiával

A WD Purple felügyeleti merevlemezmeghajtók AllFrame technológiával rendelkeznek, amely ATA közvetítést használ a képkockavesztés csökkentése, a visszajátszás minőségének növelése és a támogatott rekeszek számának növelése érdekében. Az AllFrame csökkenti a videomegszakadások számát, amely gyakran előfordul, ha a biztonsági rendszerekhez helytelenül asztali merevlemez-meghajtót használnak tárolóként. A hiányzó képkockák és elveszett felvétel komoly problémát jelent biztonsági eseménykor, és amikor a felügyeleti felvételt vissza kell játszani. A WD Purple az AllFrame technológiával biztosítja azt, hogy a kritikus felügyeleti felvételek a visszajátszásukkor kiváló minőségűek.

Kompatibilitásra készült

A WD Purple felügyeleti merevlemezmeghajtók kompatibilitásra készültek, iparágvezető burkolattal és chipkészlettel, ami zökkenőmentes integrációt biztosít az új és meglévő felügyeleti rendszerekbe.

Optimalizált teljesítmény akár 64 kamerához

A WD Purple merevlemez-meghajtók akár 64nagyfelbontású felügyeleti kamera támogatására vannak optimalizálva, ezzel rugalmasságot biztosítnak a felügyeleti rendszer frissítéséhez és bővítéséhez.

Alacsonyabb energiafogyasztás

Az alacsony áramfogyasztás kritikus fontosságú a folyamatosan működő felügyeleti rendszerek magas hőmérséklete szempontjából. Az exkluzív IntelliSeek™ technológiával a WD Purple meghajtók kiszámítják az optimális keresősebességet, ami csökkenti az energiafogyasztást, a zajt és a vibrációt, amely károsítja az asztali meghajtókat, így azok élettartama lerövidül. Ha prémium kategóriás felügyeleti rendszerbe fektet be, kevesebbet kell aggódnia, ugyanakkor élvezheti a hosszútávú előnyeit.

3 év korlátozott jótállás (globálisan)

Megbízhat egy olyan vállalatban, amely a felügyeleti tároló termékeit globális, 3 éves korlátozott jótállással támogatja.

1 millió óra MTBF

Kategóriájának legmegbízhatóbb 3,5-hüvelykes kivitelű felügyeleti tárolója.*

A WD a termékeit a termék bevezetése előtt kiterjedt funkcionális integritás teszteknek (F.I.T.) veti alá. Ezek a tesztelések biztosítják azt, hogy a termékeink következetesen megfeleljenek a WD márka minőségi és megbízhatósági elvárásainak.

* <60 TB/év felügyeleti használat, 25 °C-os környezeti hőmérséklet és 16 kamera alapján.

IPkaputelefon.hu