Hikvision AcuSense

A kevesebb téves riasztásért

Hikvision banner

„A videó megfigyelés az egyszerű képektől a videotartalom elemzéséig (VCA) fejlődött. A mélyreható tanulás révén a biztonsági megoldások kifinomult intelligenciával és hatékonysággal egészen új szintjei érhetőek el. A Hikvision AcuSense technológája, elsőként hozza el és teszi elérhetővé a fejlett VCA és mélyreható tanulási képességeket a kis- és középvállalkozások, valamint a lakossági ügyfelek számára. ”

A kis- és középvállalkozások ugyanolyan megfigyelési és biztonsági elvárásokkal rendelkeznek, mint a nagyobb szervezetek. Nekik is valós időben kell azonosítaniuk és reagálniuk a területi behatolásokra, és automatizálniuk kell a felvételek keresését a valódi események gyors előkereshetősége érdekében.

Miért van szüksége még pontosabb riasztásokra?
Képzelje el, ha biztosítania kell házának területi védelmét a behatolókkal szemben, de ezt a feladatot egy hagyományos megfigyelő rendszer nem végezné el elég jól. Miért?

A hagyományos megfigyelő rendszerek egyszerű észlelési funkciókat biztosítanak, amelyeket a videotartalom-elemzés (VCA) lehetővé tesz, mint például a mozgásérzékelés, a vonalátlépés és a behatolás észlelése, de egyszerűen külön-külön kezelik az összes eseményt, viszont így gyakran téves riasztást idéznének elő, bármit észlelnek. Ez lehet állat, árnyék vagy más természetes mozgás – ezeket téves riasztásnak hívjuk. Ennek eredményeként sok időt kell eltöltenie mindegyik kivizsgálására, esetleg késleltetve a reakcióidőt a valós veszélyekre.

Az AcuSense technológia a fejlett mélytanulási funkcióval szinte 100%-os pontossággal meg tudja különböztetni az embereket, gépjárműveket és az egyéb tárgyakat, eseményeket, így a riasztás szinte csak valós eseményekre kerül aktiválásra.

A szűrt eseményű riasztás időt takarít meg
A fejlett VCA-val és a mélyreható tanulási algoritmusokkal együtt dolgozva a Hikvision AcuSense a riasztási információkat emberek, járművek és egyéb tárgyakba sorolása révén segít maximalizálni a biztonságot az emberek és járművek hatékony felismerésével. Nagy pontossággal a rendszer figyelmen kívül hagyja az egyéb tárgyak, például eső vagy levelek által kiváltott riasztásokat, és olyan riasztásokat küld, amelyek az emberek vagy a járművek észlelésével kapcsolatosak.

A Hikvision AcuSense „gyors célkeresés” funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a biztonsági személyzetnek vagy a helyi rendőrségnek, hogy biztonsági események esetén gyorsan megtalálják a felvételeket. Ez sok órát takarít meg ahelyett, hogy a felvételeket kézzel kellene végigkeresni.

A hatékony riasztások és videoklipek segítenek a tudásban
Most képzelje el újra a Hikvision AcuSense technológiával felszerelt területi biztonsági rendszert. A videó megfigyelés akkor működik, amikor a betolakodó szeles és esős napon próbál becsapni. A betolakodó valószínűleg azt gondolta, hogy az ilyen rossz időjárás kedvező hatást gyakorol neki, mivel a ház közelében nincs tanú. De nem erről van szó.

Az AcuSense-hez épített biztonsági kamera pontosan rögzíti a behatolót, aki belép az udvarra. Ugyanakkor Ön üzenetet kap az okostelefonon, és megnézheti a videó hírcsatornát élőben. Ezzel az ellenőrzött riasztással azonnal cselekedni lehet. 

A teljesen integrált videómegfigyelő rendszerünk segítségével könnyű megtekinteni és rögzíteni a fontos tevékenységeket tartalmazó videó riasztások felvételeit, élő képeket. Mindezt könnyedén megnézheti éd kezelheti a Hik-Connect alkalmazásból .


A Hikvision AcuSense főbb jellemzői:
Hamis riasztás csökkentése – az élettelen tárgyak által kiváltott téves riasztások minimálisra csökkentése, jelentősen javítja a riasztás hatékonyságát;
Gyors célkeresés – hatékonyabb és eredményesebb fájlkeresés az emberek és a járművek osztályozása alapján;
Strobe fény és audio riasztás – a szirénával és a villogó fénnyel felhívja a behatoló figyelmét a magasabb védlmi szintű környezetre

AcuSense Technology

Tudjon meg többet
A Hikvision AcuSense technológia megtalálható az EasyIP és a Turbo HD termékskálánkban, amelyek ideális biztonsági megoldásokat kínálnak kis irodák, lakóingatlanok és villák, kis szállodák és benzinkutak számára – beltéren és kültéren egyaránt.

IPkaputelefon.hu