Hikvision firmware frissítések és hírek

fejlesztés
fejlesztés

A Hikvision folyamatosan fejleszti eszközeit és a hozzá tartozó szoftvereket ( firmware ). Sok új termék jelent meg a kínálatban és ezeket lekövették a szoftver frissítések is.

frissítések

Beltéri egységek új szoftverrel

Az egyik legfontosabb firmware frissítés az IP kaputelefonok beltéri egységére érkezett 2.2.12build230408 jelzéssel. Ez a firmware a DS-KH8350-WTE1, DS-KH8350-TE1, DS-KH6320-WTE1, DS-KH6320Y-WTE2, DS-KH6320-WTE2(B), DS-KH6320-TE1, DS-KH8520-WTE1 típusjelzésű eszközökre telepíthető. Főként hibajavításokat tartalmaz, beleértve az előző verzióban a magyar nyelvet érintő hibát is, mely során első indításkor a varázslóban magyar nyelvre állítva nem volt végigfuttatható a beállítás. Ebben a verzióban már nem jelentkezik a hiba. Javították és továbbfejlesztették az IP cím beállításokat és ajtókimeneti paramétereket. A frissítések nem állnak meg, a fejlesztés folyamatos

Android optimalizáció

Az Androidos beltéri egységek sem maradtak ki a frissítésből – DS-KH9310-WTE1(B) DS-KH9510-WTE1(B) jelzésűek. Az új verzió száma V2.1.80_build230320. Elsősorban a felhasználói élményt javították, illetve új funkciókkal látták el az egységeket. Mostantól 16 beltéri egység kapcsolható össze a rendszerben, illetve a jelenlegi 2 db telepíthető applikációk számát felemelték 5 db-ra. Ehhez optimalizálták a tárhelyet is. Az applikációk most már bemásolhatóak SD-kártyáról is. Frissítésre került a belső Hik-connect applikáció is, amely 1080p H264 feletti adatfolyam esetén automatikusan átvált a sub-streamre.

Figyelem! Minden szoftverfrissítés kockázattal jár. Hibás, nem megfelelő firmware vagy instabil hálózati kapcsolat esetén előfordulhat, hogy az eszköz használhatatlanná válik. Csak akkor végezze el, ha biztosan tudja mit kell tenni. A frissítést mindenki csak saját felellőségére használja.

IP alapú rendszerek

A kétvezetékes rendszerek esetében az „Y” jelzésű típusok kaptak frissítést. Sajnos a régebbi rendszerekkel ezek a modulok nem használhatóak! A moduláris rendszerben megjelent a KIS703Y jelzésű szett. Ezen rendszerek nagy előnye az előző szériával szemben, hogy 12VDC 500mA áramot tud kiadni a kültéri egység mágneszár részére. Ez igaz a DS-KD8003Y-IME2 és az új „normál” IP-s (B) jelzésű moduláris kültérire is. A szettben egy DS-KH6320Y-WTE2 beltéri egység van, amely már most megkapta az új verziós szoftvert.

Moduláris rendszerben megjelent a DS-KD8003-IME1 (B) jelzésű típus, amely már rendelkezik a fent említett 12V-os kimenettel.

A Villa szériában (DS-KV6113-(W)pe1, DS-KV8X13-WME1) a (C) jelzi az új chippel szerelt változatokat. Szerencsére a (B) jelzésű rendszerek is megkapták a (C) verzióban debütált tudást az új firmwarrel – 2.2.53b221229 jelzéssel -, így már el tud indulni a kültéri rendszer AP módban (mobiltelefonnal rá tudunk csatlakozni a wifijére és be tudjuk állítani a rendszert akár Wifis használatra is), illetve a 8-as széria esetében konfigurálható, hogy az adott RFID tag, korong melyik kimenetet vezérelje.

Új beltéri egységek

DS-KH6351-(W)TE1 jelzéssel 2db új beltéri egység jelent meg a kínálatban. Mindkettő egység 7 colos kijelzővel rendelkezik, ami illeszkedik az eddigi KH6-os szériához, itt viszont az újdonság a fém keret. A W jelzésű készüülék beépített Wifivel rendelkezik. A termékek itt érhetőek el: DS-KH6351

Youtube tudástár

Youtube oldalunkon folyamatosan teszünk közzé beállítási útmutatókat. Iratkozzon fel a csatornára! https://www.youtube.com/@sntkft

Érdekesség

4 kapu vezérlése

IPkaputelefon.hu