Hikvision DS-KIS703Y-P 2024-es újdonságok

Hikvision DS-KIS703Y-P
2 vezetékes Hikvision kaputelefon

A két vezetékes DS-KIS703-P szettet a DS-KIS703Y-P jelzésű model váltotta, amely a vásárlói és telepítői visszajelzések alapján lett továbbfejlesztve.

DS-KIS703Y-P

Elsősorban a beltéri egység könnyebb beállítását oldották meg. Az eddigi (lényegében felesleges) IP cím beállításokat, jelszavazást kivették a rendszerből és egy négy lépéses varázslót alkottak meg. A lehető legminimálisabb beállítást igényi az eszköz. A kültéri és beltéri egységet közvetlen összekötve, majd a beltéri egységet áram alá helyezve a mellékelt tápegységgel, elindul a varázsló. Az első lépésben a nyelvet tudjuk kiválasztani, amely természetesen lehet magyar is.

Varázsló – 1/4 nyelvválasztás

A második lépésben kiválaszthatjuk, hogy szeretnénk-e mobiltelefonra is érkeztetni a hívásokat. Amennyiben igen, úgy a Connect (csatlakozás) menüpontra kattintva beállíthatjuk a helyi Wifi-t, ami 2,4GHz-es lehet.

Varázsló 2/4 – Mobiltelefonos kapcsolódás engedélyezése

A harmadik lépsben ki kell választani a helyi Wifi-t a megjelenő listából és meg kell adni a jelszavát a hálózatnak.

Varázsló 3/4 – Wifi kiválasztása és csatlakoztatás

A negyedik lépésben 2 QR kódot mutat az eszköz. A bal oldalival az applikációt tudjuk letölteni, a jobb oldalit pedig majd az applikácó tudja beolvasni.

Varázsló 4/4 – QR kódok

Amennyiben elvégezzük ezt is, teljes körűen használható az eszköz.

A belső menüben természetesen nagyon sok paraméter módosítható, mint például a zárkimenetek ideje is.

Természetesen az ipkaputelefon.hu webáruházunkban megvásárolható az új DS-KIS703Y-P model. Amennyiben további kérdései vannak akkor érdemes elolvasni az előd készülékről készült cikket és utána megkeresni minket a webshopos elérhetőségeinken.

IPkaputelefon.hu