Megjelent a Hikvision új IVMS-4200 v3.1 megfigyelőszoftver

IVMS-4200

A Hikvision 3.1. főverzióval megjelentette a legújabb video megfigyelőrendszer szoftvert, mely rengeteg újdonságot hoz. Természetesen ingyenesen letölthető és használható.

A legkiemelkedőbb fejlesztés szemmel látható, hiszen a szoftver teljesen megújult, csempeszerű kinézetet kapott. A sötét design szemkímélő, így éjszaka is kellemes felületet nyújt. A szoftver moduláris felépítésűvé vált, így a későbbiekben bővíthető lesz különböző funkciókkal.

A szoftver telepítési nyelve angol , de külön telepíthető a magyar nyelvű lokalizáció. Az indítás az előző verzióval szemben 60%-al gyorsult és most már párhuzamosan 100 bejövő eseményt is le tud kezelni.

Újdonság, hogy ha a klienst bezárjuk, úgy a riasztási szolgáltatások a háttérben fogadásra kerülnek az új szerver funkciónak köszönhetően.

Szolgáltatáskezelés a háttérben

Új eseményközpont a jelzések kezelésére. Könnyedén lehet kezelné a beérkező riasztási eseményeket, akár e-mail értesítés is küldhető közvetlenül.

ivms eseménykezelő

Az új beépített távoli lejátszási funkcióval akár a kamerák független lejátszása is megoldható, akár képkockánként visszafelé léptetve is.

A Hikvision összes rendszere kezelhető az IVMS szoftverből, úgymint a kamerák, rögzítők, beléptetők, kaputelefonok, riasztórendszerek….

A riasztások térképen is megjeleníthetők, a kamerák iránya és látótávolsági is elhelyezhető a térképen.

Természetesen a távoli konfigurálási lehetőségek is rendelkezésre állnak.

figuráció

A szoftver ingyenesen letölthető innen

A magyarítás innen tölthető le

Ez is érdekelheti: Hikvision – iVMS-4200 Lite megfigyelő szoftver


IPkaputelefon.hu