Fontos változások a Hikvision HiDDNS és IVMS-4500 szolgáltatásokban

A Hikvision folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait, ennek következménye, hogy az új megoldások és szoftverek mellett ki kell vezetni a régi megoldásokat. A legnagyobb változás két részt érint jelenleg. Az egyik a Hik-online HiDDNS szolgáltatást, a másik az IVMS-4500 alkalmazást érinti.

A Hikvision az új, felhőalapú Hik-Connect szolgáltatás használatát ajánlja, mely ötvözi a korábbi DDNS szolgáltatást a push értesítési rendszerrel. Továbbá telepítői oldalról kiegészíthető a Hik-ProConnect felhőalapú szolgáltatással az eszközök karbantartásának és távoli vezérlésének biztosítása érdekében.

HiDDNS

A még Hik-online HiDDNS szolgáltatást alkalmazó felhasználók eszközeinél egy másik távoli elérés-megoldás választását javasoljuk:

  • Firmware-frissítéssel vagy eszközcserével átállás a Hik-Connect szolgáltatásra
  • Másik ingyenes vagy fizetős DDNS szolgáltatás használata (pl.: No-IP, Dyn)
IVMS-4500

IVMS-4500

A Hikvision applikációk hatékonyabb fejlesztésének érdekében megszűnik a jövőben az iVMS-4500 mobil applikáció Android és iOS alapú telefonokon is és törlésre kerül az applikációs boltokból. A mobil applikációk tekintetében mindig a Hik-Connect-et javasoljuk használatra, mert ez kapja meg mindig a legfrissebb hibajavításokat és fejlesztéseket.

A Hik-Connect alkalmazás továbbra se elérhető a Google Play Store-ból Android operációs rendszerű telefonokra, de letölthető a Hikvision App Store-jából is.

IPkaputelefon.hu