2022 Q2 újdonságok: AX PRO hibrid riasztóközpontok, bővítő modul

Hikvision-blog-2022Q2

A Hikvision riasztórendszerekkel foglalkozó fejlesztői csapata meghallotta a vásárlói igényeket és új típusokkal rukkolt elő. A két új 96 zónás vezetékes/hibrid központ mellett még az idén piacra kerül a kistestvérük is, amely 48 zónás lesz, de nézzük mi az ami már elérhető most.

Újdonságok:

Hikvision AX PRO M2 vezetékes központ

Az M2 egy műanyag házban elhelyezett, 96 zónás vezeték nélküli rendszer. A főbb újdonsága, hogy már a házban elhelyezhető egy 12V maximum 7Ah-ás akkumulátor. Csatlakoztatható a rendszerhez 6 db hangjelző, 4 db jelismétlő, 8 db billentyűzet/kártyaolvasó. A rendszer 32 külön területre osztható. A kommunikációt 868MHz-en végzi. A jelzések továbbíthatóak mobiltelefonos appba (Hik-Connect), hanghívásra, SMS-re, illetve távfelügyeletre. A rendszer önálló felügyelettel (portaszolgálattal) rendelkező nagyobb objektumok esetében kezelhető a Hik-Central rendszerben (kérje külön ajánlatunkat). A jelzések továbbítása történhet vezetékes interneten keresztül, Wifi-n, mobilelérésen (hang/SMS), mobilinterneten (GPRS, 3G/4G). A rendszer 2 db SIM kártyát tud fogadni. Telepítők a Hik-ProConnect rendszeren keresztül is felügyelhetik a rendszert.

Hikvision AX PRO M2H vezetékes és vezeték nélküli hibrid központ

Az M2H hibrid központ annyiban tér el az M2 rendszertől, hogy rendelkezik 16 db vezetékes eszközöket fogadó csatlakozósorral, 2 db vezérelhető kimenettel, és 2 db 12VDC, max 1A kimeneti tápcsatlakozóval a külső eszközök számára. Minden más paraméterében megegyezik vele. Ideális a rendszer a már meglévő vezetékes rendszer cseréjére, bővítő modullal akár 96 zónáig. Fontos, hogy a zóna az összes ki- és bemenet együttvéve.

hibrid

Hikvision DS-PM1-I1602-WE vezetékes bővítő modul

A bővítő modul bármelyik AX Pro rendszerhez csatlakoztatható, amely 16 bemeneti és 2 kimeneti zónát biztosít vezetéken. A fő rendszerhez vezeték nélkül csatlakozik. A házban elhelyezhető 1 db 12V, maximum 7Ah akkumulátor.

Hikvision DS-PM1-I1602-WE
Csatlakozósor

Töltse le katalógusunkat, amely tartalmazza az Ax Pro család tagjait. Kattintson ide!

Kérdése van? Hívjon minket: +36 70 266 466 1, írjon rendeles@ipriaszto.hu

A termékek itt vásárolhatóak meg!
IPkaputelefon.hu